Våren börjar närma sig!

Ja, nu börjar våren närma sig och kaninerna har fått mer eller mindre varit ute nästan varje dag i tre veckor! :) De alla verkar trivas och nu ligger ritningar på en större bur(inhägnad för att kunna få kaninerna att röra på sig lite mer, utan att man behöver ha de lösa och ha ögonen på dem hela tiden!

Lille Lupin är den som kräver större bur sedan han helt plötsligt har exploderat i växten! Han var så liten för två månader sedan, men nu börjar han komma ikapp med Sai, min första och äldsta hane!
Med att Lupin har växt så har hans monsteriösa humör också svalnat av! Visserligen behöver man fortfarande de där tjocka handskarna med kraftigt tyg runt handlederna för att ta i honom, men han kan gosa också och han börjar växa upp :) Extremt nyfiken kanin som verkligen kan spralla till det och busa! Ett positivt och negativt med att hans energi finns där är att han gräver! Framklorna behövs knappt klippas, men hålen i marken är ju en annan sak...! *suck* Men det tillhör kaniner! :)


Kommentarer
Postat av: Kaninfamiljen

Kul att du hittade till min blogg!



Min Kiddo var inte heller särskilt snäll under en period då han blev könsmogen. Trodde seriöst att det var något fel på honom när han attackerade och var allmänt aggressiv och otrevlig... Men för honom gick det över efter en månad ungefär och sedan kastrerade vi honom när han var 4 månader.



Numera är han världens myskanin, kan ligga och gosa på golvet med våran 3-åring. Underbart!

2011-03-02 @ 09:58:45
URL: http://kaninfamiljen.se
Postat av: Harakullens Johanna

aw, skönt att höra att han är idag en myskanin! :D Hoppas på att lillkillen här hemma lugnar ner sig snart! Har märkt att han blir väldigt grinig av sig när det är mörkt och blött, och nu när våren har börjat närma sig så verkar han gladare, piggare och mer nyfiken :)Ögonen är snällare på honom dessutom och han växer! ;)

2011-03-04 @ 23:44:43
URL: http://harakullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0